Yritysesittely

Home/Yritys/Yritysesittely
Yritysesittely 2016-11-08T11:33:29+00:00

Devlab Oy – tehokas ja helppo

Devlab Oy on suomalainen avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmiin erikoistunut ohjelmistotalo.

Devlab toimittaa suomalaisille pk-sektorin tukkuasiakkaille Pupesoft nimistä avoimeen lähdekoodin perustuvaa ERP-ohjelmistoa ja siihen liittyvää konsultointia sekä tukipalvelua.

Yrityksemme sijaitsee Helsingissä Pursimiehenkadulla, jossa 13 hengen tiimimme vastaa asiakkaidemme toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta. Asiakkaitamme ovat suomalaiset tukku-alan yritykset suurista pieniin. Me tunnemme monimutkaisetkin tukkuliiketoiminnan erikoishaasteet.

Omakohtaisesta lisenssihelvetistähän se lähti

Olimme 90-luvun lopulla yrityskauppojen myötä tilanteessa, jossa lisenssit jouduttiin uusimaan kuusinumeroisella summalla, vaikka vain yrityksen nimi muuttui. Se oli viimeinen niitti kirstuun. Miksi meillä oli niin hankalasti lisensoituja ohjelmia?

Kehitimme ratkaisuksi avoimen lähdekoodin Pupesoft-toiminnanohjausjärjestelmän, joka on suunniteltu tehokkaasti käyttäjien lähtökohdista uusimpia standardeja noudattaen.

Olemme avoimen lähdekoodin edelläkävijä

Ohjelmistona Pupesoft on edelläkävijä. Esimerkiksi Suomen ensimmäinen verkkolasku on vastaanotettu Pupesoftilla joulukuussa vuonna 1999. Laskun lähetti Radiolinja Arwidsonille.

Avoimen lähdekoodin ansiosta Pupesoft pysyy kehityksen kärjessä myös tulevaisuudessa. Ohjelman kehittämiseen osallistuu jatkuvasti enemmän ihmisiä. Avoimen lähdekoodin tapaan kehityksestä hyötyvät kaikki ohjelmiston käyttäjät.

PERUSTIETOJA YRITYKSESTÄ

  • Perustettu vuonna: 2006
  • Henkilökunta: 13
  • Liikevaihto: n. 1m euroa