Integroidut Verkkokauppa-ratkaisut

/Integroidut Verkkokauppa-ratkaisut
Integroidut Verkkokauppa-ratkaisut 2017-02-06T10:11:01+00:00

Verkkokauppa ja toiminnanohjausjärjestelmä saman katon alta

  • Verkkokauppa -toteutukset alusta loppuun
  • Pupesoftiin integroitu ratkaisu
  • Teemme markkinointisuunnitelman
  • Optimoimme sisäiset prosessit
  • Hoidamme hakukoneoptimoinnit ja analytiikan
Verkkokauppa - Makia Store

Integroidut ratkaisut

Tarjoamme asiakkaillemme täysin toiminnanohjausjärjestelmäämme integroituja verkkokaupparatkaisuja kokemuksella ja avaimet käteen periaatteella.

PupeShop on Devlabin oma, Pupesoftiin täysin integroitu kauppa-alusta. Sen etuja ovat keveys ja erittäin hyvä muokattavuus asiakkaan tarpeita vastaavaksi. PupeShop voidaan räätälöidä juuri asiakkaan tarpeita vastaavaksi B2C-kaupaksi ja/tai B2B-palveluksi

Pupesoft-toiminnaohjausjärjestelmästä löytyy myös valmiit ja laajat yhteydet markkinoiden suositumpien joukkoon kuuluviin alustoihin, Magentoon ja PrestaShopiin. Magento ja PrestaShop integroituvat rajapintojemme avulla tiukasti Pupesoftiin.

Kaikissa ratkaisuissamme pyrimme siihen, että palvelun pyörittäminen aiheuttaisi mahdollisiman vähän ylimääräistä työtä asiakkaillemme. Toiminnaohjausjärjestelmään hyvin integroitu palvelu mahdollistaa sen, että kaikki tarvittava tieto siirtyy ERP:stä kauppaasi ja vastaavasti tilaukset ohjataan suoraan ERP:iin. Tietoja ei syötetä kuin yhteen järjestelmään, ohjelmisto hoitaa loput. Ei tuplatyötä.

 

Lue lisää verkkokauppa-alustoista:

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä:

Yritys

Nimi

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero