Verkkokaupat: Mestarifarmin verkkokauppa

//Verkkokaupat: Mestarifarmin verkkokauppa

Verkkokaupat: Mestarifarmin verkkokauppa

PupeShop on herättänyt suurta kiinnostusta asiakkaissamme ja nyt alkukevään aikana onkin luvassa sarja verkkokauppa julkistuksia. Viimeisimpänä uutena toteutuksenamme esittelemme Mestarifarmin PupeShop-verkkokaupan.

mestarifarmi-etusivu

Mestarifarmi on maatalousrakentamisen ammattilainen. Heidän tuotevalikoimansa ulottuu aina kokonaisvaltaisesta projektinhallinnasta, tuotantorakennuksiin, kalusteisiin, lypsy-, ruokinta- ja ilmanvaihtolaitteisiin sekä siiloihin ja säiliöihin. Laitteiden ja elementtien lisäksi valikoimaan kuuluvat myös hygienia ja lypsytarvikkeet sekä päälle puettavat tuotteet.

Helpottaakseen edellä mainittujen tuotteiden tilaamista ja löydettävyyttä asiakas halusi lisätä tuotteiden näkyvyyttä. Mestarifarmilla oli jo käytössään Pupesoft extranet, mutta tuotteiden luonteesta ja tyypistä johtuen he tarvitsivat visuaalisemman verkkokauppa-ratkaisun. Mestarifarmi valitsi ratkaisuksi uutena palveluna lanseeramamme PupeShop-verkkokaupan.

mestarifarmi-tuotelista

Verkkokauppa on toteutettu kokonaisuudessaan Devlabin toimesta avaimet käteen periaatteella. Tuotteiden ja hintojen ylläpito tapahtuu Pupesoftissa tuotepäälliköiden toimesta. Vastaavasti markkinoinnista vastaavilla henkilöillä on mahdollisuus rikastaa tuotetietoja ja korostaa haluttujen tuotteiden näkyvyyttä PupeShop-hallintaliittymän kautta. Verkkokaupan tilaukset luetaan rajapinnan kautta Pupesoftiin tilauskäsittelijöiden tarkistettaviksi.

Alunperin kauppaan oli pääsy ainoastaan Pupesoft-extranet käyttäjillä, myöhemmin palvelu on muutettu julkiseksi, yrityksille suunnatuksi verkkokaupaksi.

mestarifarmi-tuotekortti

Tutustu verkkokauppaan osoitteessa https://kauppa.mestarifarmi.fi

Haluatko yrityksellesi  verkkokauppa tai extranet-ratkaisun?

Pupesoft-käyttäjänä sinulla on nyt erinomainen mahdollisuus erittäin kustannustehokkaaseen ja integroituun ratkaisuun. Ota yhteyttä Mikko Rajala, mikko(at)devlab.fi, 040 350 3338 ja kysy lisää. Voit lukea lisää PupeShop-ratkaisusta myös täältä.

By | 2016-11-08T11:33:33+00:00 8. helmikuun 2016|Kirjoitukset|Kommentit pois päältä artikkelissa Verkkokaupat: Mestarifarmin verkkokauppa

About the Author: