Verkkokaupat: Oy Grönblom Ab

//Verkkokaupat: Oy Grönblom Ab

Verkkokaupat: Oy Grönblom Ab

comment

Grönblom verkkokauppa

Toimitimme ja julkaisimme maaliskuun alussa uuden PupeShop -verkkokaupan pitkäaikaiselle asiakkaallemme Oy Grönblom Ab:lle. Grönblom on noin 70 henkilö työllistävä vuonna 1897 perustettu suomalainen perheyhtiö. Grönblom on markkinajohtaja Suomen teknologiateollisuuden työkalujen ja tarvikkeiden sekä mittalaitteiden toimittajana. Lisäksi yritys on Suomen suurimpia työstökoneiden ja dieselmoottoreiden maahantuojia. Dieselmoottorien osalta Grönblom myy saksalaisen Deutz AG:n valmistamia dieselmoottoreita sekä varaosia kyseisiin moottoreihin.

Grönblomin Deutz-varaosavalikoima on hyvinkin laaja, tuotteiden saatavuus on erinomaisella tasolla ja hinnat ovat kilpailukykyisellä tasolla, joten kyseessä on Grönblomille erinomainen tuotesegmentti lähteä tekemään myyntiä verkkokaupassa.

Grönblom verkkokauppa responsiivinen

Verkkokauppa on toteutettu kokonaisuudessaan Devlabin toimesta. Alustaksi valittiin PupeShop sen Pupesoft integraatio- ja räätälöinti mahdollisuuksien vuoksi. Tuotteita, hintoja ja tilauksia tarvitsee hallita vain ainoastaan Pupesoftissa ja verkkokaupan ilmeen ja muun sisällönhallinta tapahtuu verkkokaupan oman hallintaliittymän kautta. Verkkokauppa on avoin kaikille kuluttajille sekä yrityksille. Visuaalisen ilmeen ja käyttöliittymän taustapilarina on ollut Grönblomin ja Deutz -ilmeiden yhdistäminen responsiiviseksi käyttöliittymäksi joka muokautuu myös puhelimen ja tablettien ruuduille.

Verkkokaupassa on hyödynnetty myös Pupesoftin avainsana-ominaisuuksia ja niiden avulla järjestelmään luotu alatuoteryhmittely. Verkkokauppaan tullaan lisäämään tulevaisuudessa ominaisuuksia hyödyntämällä mm. Pupesoft tuoteyhteensopivuuksia. Yhteensopivuuksien avulla tuotteiden löydettävyys ja asiakaskokemus saadaan entistäkin paremmaksi.

Maksaminen kaupassa onnistuu pankki-sekä luottokorteilla. Tähän kauppa käyttää Maksuturva-rajapintaa. Tilausprosessi on myös erittäin sujuva, tilatut tuotteet siirtyvät suoraan keräysjonoon ja toimitukseen asiakkaille.

 

Grönblom verkkokauppa Öljyt

 

Tutustu verkkokauppaan osoitteessa https://www.gronblomshop.fi

 

Haluatko yrityksellesi verkkokauppa tai extranet-ratkaisun?

Pupesoft-käyttäjänä sinulla on nyt erinomainen mahdollisuus erittäin kustannustehokkaaseen ja integroituun ratkaisuun. Ota yhteyttä Mikko Rajala, mikko(at)devlab.fi, 040 350 3338 ja kysy lisää. Voit lukea lisää PupeShop-ratkaisusta myös täältä.

By | 2016-12-08T11:46:14+00:00 3. maaliskuun 2016|Kirjoitukset|Kommentit pois päältä artikkelissa Verkkokaupat: Oy Grönblom Ab

About the Author: