Tehokas toiminnanohjausjärjestelmä syyssiivouksella

//Tehokas toiminnanohjausjärjestelmä syyssiivouksella

Tehokas toiminnanohjausjärjestelmä syyssiivouksella

Syyssiivous Pupesoftille – huolehdi tehokkaasta toiminnanohjausjärjestelmästäsi

Kesälomakausi alkaa olla takana päin, ja akut täynnä virtaa. Lomalta paluun jälkeen on hyvä tehdä suursiivous myös Pupesoftille ja aloittaa näin loppuvuosi puhtaalta pöydältä. Toiminnanohjaus-järjestelmään kertyy helposti ylimääräistä ja vanhentunutta tietoa, jota ei enää tarvita. Tämä hidastaa järjestelmän toimintaa, joten nopeuttaaksesi työntekoa, kannattaa Pupesoftissa olevat tiedot käydä läpi aika ajoin. Seuraavaksi kerromme mitä tehdä, kun tavoitteena on tehokas toiminnanohjausjärjestelmä.

Tietokannat kuntoon

Järjestelmään tallennetut tuotteet, joita ei ole enää saatavilla, kannattaa poistaa tilaa viemästä. Poistamalla turhat tuotteet vältyt mahdollisilta virhetilauksilta, jotka aiheuttavat syyttä päänvaivaa yrityksellesi ja harmia asiakkaillesi. Vanhentuneet toimittaja- ja asiakastiedot sekä vanhentuneet asiakasalennukset kannattaa siivota pois tilaa viemästä. Lisäksi ylimääräiset kuvat ja liitetiedostot on syytä poistaa, jotta tietokannan koko pysyy järkevänä.

Pikavalikot tehokäyttöön

Pupesoftin uudessa käyttöliittymässä esiteltiin tehopalkki, johon voit tehdä pikavalikon useimmiten käyttämillesi toiminnoille. Tehopalkki löytyy käyttöliittymän yläreunasta. Kun otat pikavalikot käyttöön, pääset vain yhdellä klikkauksella haluamaasi toimintoon Pupesoftissa. Säästät näin aikaa ja vaivaa, kun vältyt toimintojen etsimiseltä päävalikosta.

Pupesoftin uusi käyttöliittymä

Siivoamalla toiminnanohjausjärjestelmän hakemasi tiedot löytyvät nopeammin, kun hakuihin ei tule ylimääräistä dataa järjestelmää hidastamaan. Näin työntekokin sujuu jouhevammin ja säästyt turhalta odottelulta. Lisäksi ottamalla pikavalikot käyttöön Pupesoftin uudessa käyttöliittymässä, pääset käden käänteessä sinulle oleellisimpiin toimintoihin käsiksi. Tuloksena tehokas toiminnanohjausjärjestelmä, joka toimii yhtä sutjakkaasti kuin lomalla levännyt käyttäjänsä.

Hyvään toiminnanohjausjärjestelmään luottavat kaikki

Hyvän toiminnanohjausjärjestelmän piirteitä on niin tekninen kuin psykologinenkin siisteys. Siksi ylläesitetyt toimenpiteet eivät ole turhia. Mikäli myyjäsi epäröivät asiakkaan alennuksia, kirjanpitäjä tarkastelee turhaan eri tiliöintikarttoja tai varastossa tuskaillaan vanhentuneiden toimitusosoitteiden kanssa ei organisaatiosi luota täysin järjestelmään. Silloin käytetään turhaan aikaa ja energiaa tuplatarkasteluun, eikä järjestelmään voi täysin luottaa. Siksi on niin teknisesti kuin psykologisestikin viisasta tehdä siivous Pupessa, vähän niin kuin kotonakin.

Älä epäröi olla meihin yhteydessä, mikäli tarvitset apua tietokannan siivouksessa tai haluat tietää lisää Pupesoftin uusimmasta käyttöliittymästä.

 

 

By | 2016-11-08T11:33:35+00:00 3. elokuun 2015|Kirjoitukset|Kommentit pois päältä artikkelissa Tehokas toiminnanohjausjärjestelmä syyssiivouksella

About the Author: