Sata syytä hankkia parempi toiminnanohjausjärjestelmä vai viisi olennaista?

//Sata syytä hankkia parempi toiminnanohjausjärjestelmä vai viisi olennaista?

Sata syytä hankkia parempi toiminnanohjausjärjestelmä vai viisi olennaista?

Kuuntelin tänään aamulla radiota kun kuulin mainoksen, jossa mainostettiin sataa syytä hankkia parempi toiminnanohjausjärjestelmä. Toiminnanohjausjärjestelmän hankkiminen tai uusiminen on aina iso asia. Mutta tarvitsetko tosiaan sata syytä hankkia paremman toiminnanohjausjärjestelmän? Tuskin. Vaikkakin syyt ovat hauskoja ja Isoworksin tuotteet mahtavia, niin mietin tosiaan, että mitkä ovat hyvän ERPin viisi tärkeintä syytä.  Niinpä istuin koneelle ja päätin kirjoittaa toimintaasi helpottamaan sinulle viiden olennaisen kohdan listan. Ensinnä sinun kannattaa tutustuttaa itsesi ERPin hyötyihin ja siihen miten toiminnanohjausprojektiin tulisi lähteä. Toiminnanohjausjärjestelmiä on useita ja hyviä niistä suurin osa. Tärkeintä onkin, että mikä niistä soveltuu juuri sinun yrityksellesi.

 

Viisi syytä hankkia hyvä toiminnanohjausjärjestelmä:

1. Nopea ja vaivaton käyttöönotto

Raskaiden käyttöönottoprojektien sijaan on helpompi innostaa henkilökunta itse käyttöön. ERPin tulee olla nopea, intuitiivinen ja helppo ottaa käyttöön. Ei hepeneitä, sillä niitä voidaan lisäillä myöhemminkin.

 

2. Kotimainen avoimen lähdekoodin järjestelmä ilman lisenssimaksuja

Haluatko varmistua vuosittaisista laskuista vai lisenssivapaudesta? Kotimainen on plussaa, mutta sen lisäksi avoimeen lähdekoodiin perustuva järjestelmä takaa sen skaalautuvuuden ja kustannustehokkuuden.

 

3. Henkilökohtainen suomalainen Help Desk-tukipalvelu

Toiminnanohjausjärjestelmä on yrityksesi ydin. Kun joku menee vikaan niin haluatko etäyhteydet Parisiin vain Helsinkiin?

 

4. Suunniteltu erityisesti sinun tarpeisiisi

Hyvä järjestelmä ei yritä palvella kaikkia. Siksi hyvän järjestelmän tunnnistaakin siitä, että se tarjotaan tietylle kohderyhmälle. Esimerkiksi me palvelemme tukkuja ja maahantuontiyrityksiä.

 

5. Järjestelmä on kaikkialla henkilökunnan saatavilla helposti nettiselaimella

Pilvi on uusi musta. Päädy mielellään tuotteeseen, jonka voi avata modernisti verkkoselaimella ja asentaa pilveen. Sillä se on fiksua ja kustannustehokasta.

 

Miten pääset alkuun?

Mikäli Pupesoft-toiminnanohjausjärjestelmä kiinnostaa, voit saada sen täyden version kokeiluun heti.  Tilaa tunnukset tältä sivulta ja saat pian täyden version kirjautumistiedot sähköpostiisi.

 

By | 2015-12-29T08:00:43+00:00 31. elokuun 2015|Kirjoitukset|Kommentit pois päältä artikkelissa Sata syytä hankkia parempi toiminnanohjausjärjestelmä vai viisi olennaista?

About the Author: