Pupesoftista suora pankkiyhteys Nordea ja Danske pankkeihin

//Pupesoftista suora pankkiyhteys Nordea ja Danske pankkeihin

Pupesoftista suora pankkiyhteys Nordea ja Danske pankkeihin

Nyt on mahdollista saada Pupesoft toiminnanohjausjärjestelmässä suora pankkiyhteys Nordea ja Danske pankkeihin. Pankkitoiminnot hoituvat nopeasti ja helposti ottamalla suora pankkiyhteys käyttöön, eikä aineistojen siirtoon tarvita enää verkkopankkia tai kolmannen osapuolen pankkiyhteysohjelmaa. Pupesoft pankki-integraation avulla hoituvat kaikki päivittäiset pankkitoiminnot kuten SEPA-maksuaineistojen siirtäminen pankkiin, tapahtumakyselyt sekä tiliotteiden ja viiteaineistojen noudot pankista.

Pankkitoiminnot helposti ja nopeasti

Pankkitoiminnot hoituvat integraation avulla nopeasti, helposti ja turvallisesti. Kun esimerkiksi maksuaineistoja muodostetaan, järjestelmä varmistaa, että käyttäjällä on oikeus maksuaineistojen lähettämiseen. Tämän jälkeen järjestelmä siirtää aineiston pankkiin. Tarpeen vaatiessa myös toinen henkilö voi hyväksyä maksuaineistojen lähettämisen. Viiteaineistot haetaan pankista ja täsmäytetään myyntireskontran kanssa ilman käyttäjän tekemiä erillisiä toimenpiteitä. Myös tiliotteet haetaan pankista integraation avulla, ja niiden sähköinen tiliöinti toimii kuten ennenkin. Aikaa säästyy huimasti, kun erillistä verkkopankkia tai pankkiyhteysohjelmaa ei enää tarvita.

Turvallista tiedonsiirtoa Pupesoftin ja pankin välillä

Pankkitoimintojen käyttäminen on erittäin turvallista. Pankkiyhteyden avaamiseen määritetään salasana, joka on vain yrityksen sisäisessä tiedossa halutuilla käyttäjillä. Kaikista pankkitoiminnoista syntyy myös automaattisesti lokikirja, josta voi tarvittaessa seurata tapahtumia.

Säästä siis työaikaa, tehosta toimintaa ja leikkaa kustannuksia Pupesoft pankki-integraation avulla. Kysy lisää suoran pankkiyhteyden käyttöönotosta!

By | 2015-12-29T08:00:46+00:00 30. kesäkuun 2015|Kirjoitukset|Kommentit pois päältä artikkelissa Pupesoftista suora pankkiyhteys Nordea ja Danske pankkeihin

About the Author: