Pupesoftin uusi käyttöliittymä tehostaa työtäsi

//Pupesoftin uusi käyttöliittymä tehostaa työtäsi

Pupesoftin uusi käyttöliittymä tehostaa työtäsi

Pupesoftiin saatavilla uusi värikäs ilme

Pupesoft toiminnanohjausjärjestelmän käyttöliittymän värit, ilme ja kirjasintyyppi ovat kaikki uudistuneet. Ilme on raikas, virtaviivainen ja keskittyy edelleen vain yhteen asiaan: tehokkaaseen käyttöön. Näillä muutoksilla käyttöliittymä on rauhallisempi ja rasittaa vähemmän silmiä. Teimme valmiiksi viisi värimaailmaa, joista yritys voi ottaa käyttöönsä parhaiten soveltuvan.

Tehosta työtäsi keskittymällä vain sinulle tärkeisiin toimintoihin

Pupesoftin käyttöliittymän yläreunaan loimme uuden toiminnallisuuden, tehopalkin. Nyt jokainen käyttäjä voi määritellä itse useimmiten käyttämänsä ohjelmat, jolloin toiminta nopeutuu ja tehostuu. Tehopalkin voi valikon tavoin piilottaa töiden tekemisen tieltä. Kätevää, eikö!

Lisää työtilaa piilottimien avulla

Lisäsimme ohjelmistoon myös näppärät piilottimet parantamaan Pupesoftin käytettävyyttä. Piilottimet ovat työkalu, jonka avulla valikot voi tarpeen mukaan klikata pois näkyvistä. Tällöin Pupesoftin työpöytä suurenee ja työskentely helpottuu.

Tee työnteosta tehokkaampaa ja miellyttävämpää. Kysy lisää uudesta käyttöliittymästä ja sen käyttöönotosta!

By | 2015-12-29T08:00:46+00:00 25. kesäkuun 2015|Kirjoitukset|Kommentit pois päältä artikkelissa Pupesoftin uusi käyttöliittymä tehostaa työtäsi

About the Author: