Pupesoftiin verkkokauppalaajennus Pupesoft Shop

//Pupesoftiin verkkokauppalaajennus Pupesoft Shop

Pupesoftiin verkkokauppalaajennus Pupesoft Shop

Pupesoft toiminnanohjausjärjestelmään on saatavilla nyt myös Shop-laajennus, joka mahdollistaa erillisen verkkokauppapalvelun Pupesoftin rinnalle. Pupesoft Shop on helppo, yksinkertainen ja nopea. Voit hallita kaikkia verkkokaupan toimintoja hinnoittelusta tuoteylläpitoon sekä alennusryhmien ja asiakashintojen hallintaan yhdestä ja samasta paikasta Pupesoftista. Myös varastosaldot ja asiakkaan asetukset hoituvat sieltä kätevästi.

Verkkokauppatilaukset suoraan Pupesoftiin

Tilaukset tulevat suoraan Pupesoftiin ottaen huomioon asiakkaalle asetetut maksuehdot. Pupesoftissa tilaukset voidaan määrittää hyväksyttäviksi tai laittaa vaikka suoraan keräykseen.

Markkinointityökalut helpottamaan löydettävyyttä

Shopissa tuotteet voi tehdä helposti asiakkaan löydettäväksi myös avainsanojen avulla. Asiakas voi hakea esimerkiksi vain tietyn kokoisia tai värisiä vaatteita. Shop-laajennukseen kuuluu myös erillinen markkinoinnin ylläpitotyökalu, jolla voi lisätä tuotteille ominaisuuksia kuten videoita, liitetiedostoja ja bannereita tarpeen mukaan. Haluamiaan tuotteita voi myös korostaa erilaisin nostoin esimerkiksi Suosittelemme, Tarjouksessa tai Uutuudet -otsikoilla. Laajennus ylläpitää myös erillisiä tekstisivuja kuten Toimitusehdot, Tietoa meistä sekä Aukioloajat -sivut.

Yhdestä pilvestä koko verkkokauppa

Pupesoft Shop on pilvipalvelu, joka tavoittaa asiakkaasi 24/7. Palvelu on kevyt, eikä se sisällä mitään päällekkäisyyksiä Pupesoftin kanssa. Se ei aseta myöskään rajoitteita sivuston ulkoasulle. Pupesoft Shop -verkkokauppa on täysin tarpeisiisi räätälöitävä erillinen palvelu, jonka soveltamismahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Haluatko tietää lisää? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Katso myös tallenne Kauppaa verkossa: Verkkokauppasovellukset ja Pupesoft -webinaarista täältä!

By | 2015-12-29T08:00:48+00:00 18. kesäkuun 2015|Kirjoitukset|Kommentit pois päältä artikkelissa Pupesoftiin verkkokauppalaajennus Pupesoft Shop

About the Author: