Ohjelmiston esittely

//Ohjelmiston esittely
Ohjelmiston esittely 2016-11-08T11:33:29+00:00

Pupesoft on avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä

Pupesoftilla on tuhansia yrityskäyttäjiä suomalaisissa pk-sektorin yrityksissä, jotka luottavat sen tehokkuuteen ja varmuuteen liiketoiminnan ohjaamisessa.

Pupesoft toiminnanohjausjärjestelmä on suunniteltu suomalaisille pk-sektorin tukkuliikkeille. Järjestelmä sisältää tukkukaupan toiminnanohjauksen päätoiminnot ja kirjanpidon lakisääteiset tarpeet.

Pupesoft auttaa saamaan selkeän toimintatavan ja tehokkaan työkalun toiminnan järjestelmälliseen kehittämiseen. Ohjelmisto helpottaa liiketoiminnan kriittisimpiä toimintoja sujumaan varmasti ja luotettavasti. Se myös tehostaa liiketoiminnan kasvun kannalta kriittisimpien toimintojen automatisointia ja optimoi yritysten resurssien käyttöä.

Pupesoftista on saatavilla kaksi versiota. Standard eli perusversio, joka on käyttövalmis pilvipalvelu. Professional-versio on asiakasmäärittelyn kautta tehtävä asiakasasennus. Tällöin järjestelmä voidaan mukauttaa suoraan yrityksen prosesseihin sopivaksi.

Pupesoft-toiminnanohjausjärjestelmä pähkinänkuoressa:

  • Täysiverinen toiminnanohjausjärjestelmä
  • Lisenssivapaa
  • Täysin reaaliaikainen
  • Avoimen lähdekoodin ratkaisu
  • Toimittajavapaa ohjelmisto
  • Tehokas, yksinkertainen ja optimoitu tukkukauppaan
  • Asennettavissa itse tai toimittajan toimesta
  • Käytössä yli 100:ssa suomalaisessa yrityksessä

Toiminnanohjausjärjestelmä, josta on saatavilla kaksi eri versiota:

Pupesoft Standard

Toiminnanohjausjärjestelmä, joka sisältää pienen tukkukaupan toiminnanohjauksen perustoiminnot ja tehokkaan kirjanpidon. Toiminnanohjausjärjestelmä on selkeästi tuotteistettu ja äärimmäisen helppo ottaa käyttöön. Jatkokehittämiseen on luotu yksinkertaiset avoimeen hinnoittelun perustuvat kehityspaketit. Pupesoft Standard on ERP, joka kasvaa liiketoiminnan mukana ja asiakkaan ehdoilla. Standard tarjotaan aina pilvipalveluna.

Pupesoft Professional

Pupesoft Professional on toiminnanohjausjärjestelmä, joka mukautetaan asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin. Ohjelmiston toiminnallisuudet määritellään etukäteen ja toiminnanohjausjärjestelmä räätälöidään asiakasmäärittelyn pohjalta. Professional versio on asiakkaan täysin muokattavissa. Pupesoft Professional voidaan asentaa asiakkaan omalle palvelimelle tai ottaa käyttöön pilvipalveluna. Kaikki lisäosat ja asetukset ovat mahdollisia. Toiminnanohjausjärjestelmän kehitysprojektista saa aina asiakasmäärittelyn pohjalta tehdyn kustannusarvion.

Tilaa ilmainen demo!
Ota yhteys myyntiin!

Haluatko tietää lisää, tai kiinnostaako Pupesoft esittely?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä:

Nimi

Yritys

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Viesti

Tutustu Pupesoftiin!

Kun asiat muuttuvat, taipuuko ERP vai joutuuko yritys temppuilemaan?
Tilaa ilmainen demo!
Kun asiat muuttuvat, taipuuko ERP vai joutuuko yritys temppuilemaan?
Lataa Pupesoft!