Myyntitilit

Myyntitilit 2016-11-08T11:33:06+00:00
Monista lasku
Sopimukset

Myyntitilit

Pupesoftissa on mahdollisuus siirtää asiakkaalle myyntitiliin tuotteita. Myyntitiliin siirto tapahtuu samalla prosessilla kuin normaalin myyntitilauksen teko. Tämän jälkeen tilaus tulostetaan, kerätään ja toimitetaan asiakkaalle Myyntitilit -menun alta löytyvillä ohjelmilla. Myyntitilit-ohjelma löytyy päävalikosta. Toimittaminen ei onnistu, ellei yhtiön varastoihin ole tehty erillistä myyntitilit varastoa. Varastoalueeksi tulee syöttää “!!M”.

Uusi myyntitili luodaan Uusi myyntitili -ohjelmassa ja myyntitilejä voi tarkastella Myyntitilit -ohjelmassa. Myyntitilejä voi muokata Muokkaa myyntitiliä -ohjelmassa ja kopioida Myyntitili kopio -ohjelmassa.

Kun tuote on tarkoitus myydä asiakkaalle, siirrytään Laskuta myyntitili -ohjelmaan. Tässä ohjelmassa voidaan muokata haluttua myyntitiliä. Myyntitilin muokkaus tapahtuu lähes normaalissa myyntitilaus -näkymässä, mutta varastopaikan kohdalla on vaihtoehtoina

  • Jätä myyntitiliin
  • Laskuta asiakasta

Tilaukselta voidaan valikoida rivit, jotka halutaan laskutettavaksi. Lopuksi painetaan Laskuta valitut rivit -nappia. Tämän jälkeen valikoidut rivit siirtyvät myyntitilauksena suoraan laskutukseen.

Myyntitilit