Avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä

//Avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä
Avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä 2016-11-08T11:33:27+00:00

Pupesoft on avoin ja ilmainen!

Toiminnanohjausjärjestelmä

Toiminnaohjaus eli ERP (Enterprise Resource Planning) on yksinkertaisuudessaan yritysten toiminnan ohjaamista siihen luodulla sähköisellä ohjelmistolla, joka yhdistää yrityksen fyysiset toiminnot toisiinsa.

Toiminnanohjauksen pääasiallisena tehtävänä on tehostaa yrityksen toimintaa ja optimoida se vallitsevaan toimintaympäristöön. Tämä tapahtuu tiedon, resurssien ja prosessien virtaviivaistamisella ja optimoidulla käytöllä.

Toiminnanohjausjärjestelmien toimittajat

Toiminnanohjausjärjestelmätoimittajat voidaan karkeasti jakaa kahteen kategoriaan: suljetun ja avoimen lähdekoodin tarjoajiin.

Suljetun lähdekoodin järjestelmissä ohjelmiston lähdekoodi on pääosin salattua eli käyttäjä ei pääse siihen tutustumaan tai muokkaamaan sitä omaan käyttöönsä. Oikeudet ohjelmiston koodiin omistaa tuottaja eikä asiakas, jonka vuoksi usein suljettuihin järjestelmiin liittyy lisenssimaksuja.

Avoimessa lähdekoodissa taasen käyttäjä voi sekä tutustua että muokata koodia. Joissain tapauksissa avoimen lähdekoodin toimittajat tarjoavat perusversion ilmaiseksi ja asiakaskohtaiset kehitykset suljettuna. Avoimessa lähdekoodissa peruskoodia ei omista kukaan, jolloin siitä ei muodostu koskaan lisenssimaksuja.

Avoin lähdekoodi toiminnanohjauksessa

Avoimen lähdenkoodin ohjelmat ovat vapaasti kenen tahansa käyttöönotettavissa ja muokattavissa. Avoin lähdekoodi on aina täysin vapaa lisensseistä ja lisenssimaksuista. Siksi se on myös toimittajavapaata ja demokratisoi yrityksen järjestelmähankintoja. Toiminnan ytimessä on ohjelmiston lähdekoodin vapaa hyödyntäminen ja ohjelmiston täysin vapaa jakelu.

Edut avoimuudesta:

  • Ei lisenssimaksuja tai hallintaa
  • Vapaasti muokattavissa omiin tarpeisiin
  • Toimittajasitoutumattomuus
  • Laaja kehittäjäyhteisö
  • Maltillinen hintataso ja aina kilpailutettavissa

Tilaa Pupesoftin 30pv demotunnukset!

Nimi (vaaditaan)

Yritys (vaaditaan)

Sähköpostiosoitteesi (vaaditaan)

Puhelinnumero (vaaditaan)

Mistä kuulit meistä

Tilaamalla demotunnukset liityt samalla uutiskirjeemme jakelulistalle. Voit poistua listalta koska tahansa.