PupeFund joukkorahoitusprojektit

//PupeFund joukkorahoitusprojektit
PupeFund joukkorahoitusprojektit 2016-11-08T11:32:53+00:00

PupeFund -joukkorahoitusprojektit pähkinänkuoressa

PupeFund on joukkorahoituspohjainen palvelumuoto, jossa Pupesoftin asiakkaat yhdessä rahoittavat Pupesoftiin lisätoiminnallisuuksien kehittämistä. Projektien tarkoituksena on lisätä ohjelmiston asiakaskohtaisia ominaisuuksia jakamalla kehitysprojektin kulut usean tarvitsijan kesken. Projektien lähtökohta on aina PupeFund -ryhmän kasaaminen, jonka tehtävänä on rahoittaa, määritellä sekä johtaa projekti asiakkaan ominaisuudessa. Jokainen projektiin osallistunut yritys saa käyttöönsä ominaisuuden määritellysti Devlabin tuottamana.

Seuraavan projektin alkuun

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Tulevat projektit:

Seuraavia suunniteltavia joukkorahoitusprojekteja ovat mm.

BI – Business Intelligence

Maksuliikenne integrointi

Projekti 3

Projekti 4

Projektin edut:

  • Täysiverinen Pupesoft-ominaisuus edullisesti
  • Mahdollisuus tukea projektia valitsemallasi tasolla
  • Ominaisuuden tuki laajempi kuin oman ominaisuuden kehittämisessä
  • Devlabin täysi tuki ominaisuudelle ja sen jatkokehitykselle

Miten PupeFund-projekti toimii?Lähtökohtaisesti PupeFund -projektit lähtevät asiakastarpeesta. Riittävän asiakaskiinnostuksen saatuaan PupeFund etenee asiakaskierrokselle, jossa kasataan projektitiimi. Projektitiimi koostuu yrityksistä (rahoittajista ja tukijoista), jotka ovat valmiita sijoittamaan uuden ominaisuuden kehittämiseen. Asiakaskierrokselle ilmoittautuessaan yritys sitoutuu maksamaan ilmoitetun summan, mikäli projektin rahoitus varmistuu kokonaisuudessaan. Projektiin ilmoittautuminen on sitova, mutta vain mikäli koko rahoitustarve saadaan katettua.

PupeFund-osallistumistasotRahoittajapaketti

Rahoittajapaketissa maksat suoraan yhden osan jaetusta projektista ja istut ohjausryhmässä. Rahoittajapaketit vastaavat 80% projektien kokonaisrahoituksesta ja näin ollen ominaisuudet rakennetaan rahoittajien ehdoilla. Rahoittajan edustaja istuu projektin ohjausryhmässä ja äänestää omalla äänimäärällään projektin ominaisuuksista. Projektissa rahoittajien määrä rajataan 3-8 yrityksen kesken. Yrityksen rahoitusosuus määräytyy aina lopullisen yrityslukumäärän mukaan.

Tukijapaketti

Tukijapaketissa yritys lähtee mukaan tukemaan projektia ja saa projektin lopputuotoksen itselleen. Tukijoilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta vaikuttaa uuden Pupesoft-ominaisuuden yksityiskohtiin ja projektin lopputulos on käytettävissä sellaisenaan projektin tukijoille. Tukijoiden osuus on 20% projektin kokonaisrahoituksesta ja mukaan otetaan kaikki halukkaat, mutta minimissään rahoitettavan projektin osuus tulee täyttyä. Yrityksen rahoitusosuus määräytyy aina lopullisen yrityslukumäärän mukaan.