Verkkokaupat: Leijonat verkkokauppa

//Verkkokaupat: Leijonat verkkokauppa

Verkkokaupat: Leijonat verkkokauppa

TWiC Helsinki on Makian rinnalle kasvanut yritys, joka tarjoaa yrityksille vaate- ja tuotesuunnittelua, vaatetuotannon sekä erilaiset verkkokaupparatkaisut. Huhtikuun alussa TWiC Helsinki lanseerasi uudistetun Suomen jääkiekkomaajoukkueen tuotebrändin. Sen lisäksi, että TWiC suunnitteli joukkueen uuden pelipaidan ja uudisti Leijona-vaakunan, TWiC kehitti myös uuden fanivaatemalliston. Leijonat verkkokauppa on avattu osoitteessa https://store.leijonat.fi .

Leijonat verkkokauppa ja PupeShop

Aloitimme syyskuussa TWiC:n kanssa neuvottelut Pupesoft-käyttöönotosta ja verkkokauppayhteistyöstä. Pupesoft ja siihen integroitu verkkokaupparatkaisumme todettiin soveltuvan TWiC:n tarpeisiin erinomaisesti. TWiC otti Pupesoftin käyttöön marraskuussa 2015 ja PupeShop-alustalle rakennettu Leijonat verkkokauppa avattiin maaliskuussa. Järjestelmää laajennettiin myös ottamalla käyttöön varastorajapinta, jolloin tilaustiedot ja keruusanomat liikkuvat TWiC:n ulkoistetun varaston ja Pupesoftin välillä.

Leijonat Verkkokauppa -etusivu

Leijonat Verkkokauppa -mobiili

Verkkokaupan ulkoasu on TWiC Helsingin suunnittelema ja toteutettu Devlabin toimesta. Käyttöliittymä on responsiivinen ja mukautuu mobiili-ja tablettiruuduille.

Lisäksi verkkokaupassa on otettu käyttöön SIZEME lisäpalvelu. SIZEME on kuluttajille suunnattu palvelu, joka auttaa löytämään oikean vaatekoon verkkokaupoista ja tämän myötä vähentää kokovalintojen vuoksi tapahtuvia palautuksia. Palvelu rikastaa tuotekorttia tuotteen kattavilla mittatiedoilla sekä esittää palveluun rekisteröityneille käyttäjille sopivuusmittarin. Palvelu on ilmainen ja voit rekisteröityä siihen osoitteessa (www.sizeme.com) .


Leijonat Verkkokauppa -tuotekortti

Tutustu verkkokauppaan osoitteessa https://store.leijonat.fi

Haluatko yrityksellesi verkkokaupan tai extranet-ratkaisun?

Nyt erinomainen mahdollisuus erittäin kustannustehokkaaseen ja Pupesoftiin integroituun ratkaisuun. Ota yhteyttä Mikko Rajala, mikko(at)devlab.fi, 040 350 3338 ja kysy lisää. Voit lukea lisää PupeShop-ratkaisusta myös täältä.

By | 2017-02-06T09:18:44+00:00 15. huhtikuun 2016|Kirjoitukset|Kommentit pois päältä artikkelissa Verkkokaupat: Leijonat verkkokauppa

About the Author: