Ihmiset

/Ihmiset
Ihmiset 2017-02-06T09:35:20+00:00

Avoimen lähdekoodin lisäksi olemme erikoistuneet hyviin tyyppeihin.

Satu
Satu
Johan
Johan
Tony
Tony
Hanna
Hanna
Tomi
Tomi

Devlab Oy:n perustajat

Johan Tötterman
Johan TöttermanToimitusjohtaja
Johanin ohjelmointiura on keskittynyt alusta lähtien yritysten prosessien helpottamiseen teknologian avulla. Toiminnallisuuksien ymmärtäminen syvällisesti, oli kyse sitten ohjelmasta tai asiakkaan tarpeesta, on kaiken A ja O.

– Ei riitä, että kakku on päältä kaunis. Kakku pitää purkaa osiin ja jokaisen osan on oltava elegantti. Kaikki lähtee analysoinnista, miksi ja miten asiat toimivat, Johan luonnehtii.

DI-tutkinnon myötä Johan tuo raudanlujaa osaamista järjestelmän teknologian kehittämisen suunnitteluun.

– Mitä vaativampi ongelma, sitä suuremmalla innolla sitä ratkaistaan. Mahdottomia ongelmia ei ole.

– ”Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä ja se pysyy edelleenkin meidän kulmakivenä. Haluamme, että meidän kanssa on aina hauskaa ja vaivatonta tehdä yhteistyötä”

Joni Kanerva
Joni KanervaPartner
Joni on ollut nörtti koko elämänsä. Työt yritysten toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisen parissa alkoivat 90-luvun puolivälissä. Alan johtavien teknologioiden kanssa työskentely ei kuitenkaan ollut hänelle tarpeeksi vapaata eikä nörttiä, joten siirtyminen avoimen lähdekoodin tuotteisiin alkoi vuosituhannen loppupuolella. Kehitys vaihtui Linux/Apache/MySQL/PHP –valikoimaan.

– Nykyään eletään ja hengitetään Open Sourcea. Tulevaisuus on avoimissa ja vapaissa tuotteissa, Joni toteaa. Tänään Devlab on mukana useilla eri toimialoilla. Vankka kokemus löytyy ”best practises” –malleista alalle kuin alalle.

Devlabissa uskotaan hyvän työympäristön, hyvien työntekijöiden ja hyvän koodin kolmiyhteyteen.

– Näistä ystävällinen palvelu lähtee. Joustavan organisaatiomme kanssa on mukava toimia.