Referenssit

/Referenssit
Referenssit 2018-06-07T20:56:33+00:00

Pupesoftilla on laaja asiakaskunta

Pupesoft on monipuolinen ja joustava toiminnanohjausjärjestelmä. Se sopii sekä pienille että keskisuurille yrityksille. Asiakassuhteemme ovat pitkäikäisiä, koska Pupesoft kasvaa asiakkaidemme mukana. Täällä sivulla voit tutustua asiakkaisiimme ja siihen minkälaista liiketoimintaa he tekevät.


 AA_reuna Active Agency Active Agency on vaatealan agentuuri ja -PR toimisto. Active Agency tuo Suomeen life-style urheilu- ja vapaa-ajan vaatemerkkejä.

All Right Europe Suomen johtava moottoripyörä- ja moottorikelkkavaraosien, -tarvikkeiden ja -varusteiden maahantuoja.

 RM-logo Amoy Amoy Oy markkinoi automaaleja R-M tuotemerkillä, sisältäen täydellisen valikoiman oheistuotteita.

AudioImport400 Audioimport Audioimport on laatuautohifin maahantuontia ja tukkukauppaa tekevä yritys.

Avans Avans on lastuavien kovametallityökalujen huippuosaamiseen erikoistunut yksikkö.

MAINMENU_yla Bevista Maistuvaa juoma- ja elintarvikeliiketoimintaa vuodesta 1984.

logoBiotus Biotus Tuotevalikomasta löytyvät kaikki yleisesti käytössä olevat biologiset torjuntaeliöt ammattiviljelijöille kasvihuoneisiin, tunneleihin ja avomaakäyttöön sekä harrastajille.

 Screen Shot 2016-07-11 at 10.57.40 BLACKSEVEN BLACKSEVEN Oy on vuonna 2010 perustettu moottoripyöräalan maahantuonti- ja agentuuriyritys.

Colly Company Suodatus, erotus ja puhdistus. Hydrauliikka- ja prosessitekniikka, tiivistys ja kiinnitys – asiantuntemus ja ratkaisu löytyy Collysta.

datamonitor Data Monitor Communication Finland Data Monitor on 1994 perustettu asiantunteva ja palveleva tietoliikennetuotteiden maahantuontiyritys.

EnvioOn EnviOn on suomalainen yritys, joka on erikoistunut teollisuuden tuotemerkintään. EnviOn valmistaa merkintävärejä metsäkoneiden puumerkkaukseen ja spraymerkintävärejä sekä tuo maahaan laadukkaita teollisuusprinttereitä.

  Epäsuoravalo Epäsuoravalo on Suomessa toimiva nuorekas, mutta kokenut maahantuontiyritys, joka keskittyy tarjoamaan uniikkeja epäsuoran valon ratkaisuja laajalle asiakaskunnalle.

logo_2 Fillarikellari Polkupyörien ja tarvikkeiden myyntiä sekä huoltoa jo vuodesta 1948.

 Unknown Finastor Innomanin yritysryhmään kuuluva Finastor Oy on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Finastor tarjoaa asiakkailleen mm. taloushallinnon palveluja Pupesoft toiminnaohjausjärjestelmässä.

 flow FLOW Kosmetiikka FLOW Kosmetiikka valmistaa ja markkinoi suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

Frameda Frameda Oy on moderni ja innovatiivinen kauneus- ja hyvinvointituotteisiin erikoistunut maahantuonti, valmistus- ja tukkuliike

Granula Oy Granula Ab Ltd kehittää, valmistaa ja jalostaa kemian tuotteita ja markkinoi niitä globaalisti teollisuudelle.

  Green Disposal Green Disposal tarjoaa kyberturvallisia kierrätysratkaisuja.

Gymstick Gymstick on vuonna 2003 perustettu suomalainen yritys ja kuntoiluvälinemerkki.

idhair IdHAIR Finland IdHAIR Finland Oy on perustettu 2004 ja toimii useiden kampaamobrändien valmistajana ja maahantuojana.

jarvinet Järvinet Järvinet Oy on vuonna 2002 perustettu yhtiö, joka tuottaa ICT-ja taloushallinnon palveluita kunnille ja kuntayhtymille.

kiko Kiinnike-Kolmio Kiinnike-Kolmio Oy toimittaa rakennustekniikan kiinnitysratkaisuja, rakentamisen pienkoneita, työkaluja ja tarvikkeita rakennusliikkeille.

  Limic Uuden teknologian energiaa säästäviä tehokkaita LED -valoja, kaikkiin tarpeisiin.

Maantera-logo-300x65 Maanterä Oy Maanterä Ab on lastuavia työkaluja ja työkalujärjestelmiä maahantuova yritys.

  Macea Machinery Macea Machinery on koneisiin ja laitteisiin sekä suora- ja tukkukauppaan erikoistunut myynti- ja realisointiyritys.

makia Makia Clothing Makia Clothing Oy on moderni, mutta samalla vanhanaikainen, vaatetusalan yritys joka toteuttaa helposti lähestyttävää perinteistä suomalaista muotoilua.

mara Mara Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa on matkailu-, majoitus-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan sekä niihin liittyvän hyvinvointipalvelualan yrittäjien ja työnantajien edunvalvoja ja työmarkkinajärjestö.

marektoy Marektoy Marektoy on perinteikäs, vuonna 1970 perustettu, lelujen ja pelien maahantuontia sekä tukku- ja vähittäiskauppaa harjoittava perheyritys.

maston Maston Maston Oy on kasvanut kansainväliseksi aerosolituotannon yritykseksi jonka valmistamiamme tuotteita myydään noin neljässäkymmenessä maassa Australiaa myöten.

meluton logo Meluton Meluton Oy on johtava äänieristysratkaisuiden, laminoinnin ja muovauksen asiantuntija.

mefa Mestarifarmi Mestarifarmilla on jo yli kahdenkymmenen vuoden vankka kokemus maatalousrakentamisesta. Alkuaikojen elementtivalmistuksesta toiminta on laajentunut kokonaisvaltaiseen projektien hallintaan.

 Mills_logo_vihrea_slogan_smaller Mills Enterprises Mills Enterprises Ltd Oy on laadukkaisiin ja terveyttä edistäviin jalkojenhoitotuotteiden ja -välineiden myyntiin ja markkinointiin keskittynyt kotimainen maahantuontiyritys.

 nbi NBI Nordic Beauty Import NBI Nordic Beauty Import Oy on innovatiivinen suomalainen kosmetiikan maahantuonti-, verkkokauppa- ja tukkukauppayritys.

oravalan Oravalan Oravalan Oy:n pystyy siirtämään kaikenlaiset koneet ja laitteet aina 40 tonniin saakka. Niin pienet kuin suuretkin siirrot. Erikoiskuljetukset hoituu kaikkine tarvittavin luvin.

otatuote-logo Ota-Tuote Ota-Tuote Oy on vuodesta 1979 alkaen toimittanut laadukkaita sähkötyökaluja, hiomakoneita ja monenlaisia teriä lähinnä metalliteollisuuden ja korjausrakentajien käyttöön.

  Pyhäsalmen Metallityö Pyhäsalmen Metallityö Oy on vuonna 1990 perustettu alihankintakonepaja jolla on yli 20 vuodebn kokemus harjateräksen kierteittämisestä.

raamarit_logo Raamarit Raamarit Oy on täydenpalvelun kehys- ja taidetarviketukkuliike.

 Logo2016_66 Refair Refair Oy on vuonna 1993 perustettu yhtiö, jonka kehitys kylmä- ja ilmastointitekniikan maahantuojana ja tukkuliikkeenä on ollut erittäin voimakasta.

 Screen Shot 2016-07-11 at 11.01.52 Retadan Retadan Oy on laatukorujen ja -kellojen maahantuonti-, huolto-, korjaus- ja tukkukauppayritys.

restamark Restamark Restamark Oy on hotelli-, baari- ja ravintola-alan ammattitarvikekauppa yrityksille ja kotitalouksille.

logo4 Signal Partners Signal Partnersin missio on mobilisoida yritysten liiketoimintaa: auttaa niitä hyödyntämään liikkuvan työn, mobiiliteknologian ja langattomuuden mahdollisuudet sekä hallitsemaan IT-infrastruktuuriaan

b2b_logo SRS Fenno-El SRS Fenno-El Oy on sähköalan maahantuoja joka tarjoaa sekä ammatti-kenttään ja erityisesti rakennusyritysten käyttöön tarkoitettuja sähköalan tuotteita sekä kuluttajakäyttöön tarkoitettuja LEXXA® tuotteita.

  Toimistotukku talka TToimistotukku Talka Oy on täyden palvelun informaatiotekniikan ja toimistotarvikkeiden erikoisliike.

 tamk-logo-tekstilla TAMK Tampereen Ammattikorkeakoulun Kykylaakso on liiketalouden perusopinnoissa käytettävä virtuaalinen oppimisympäristö, jonne opiskelijat perustavat tiimeissä oppiyrityksiä ja näin opettelevat liiketoiminnan perusprosesseja. Oppimisympäristö on rakennettu Pupesoftin päälle.

  Tarmin / Hi5Bikes Suomen johtava polkupyörien ja polkupyörätarvikkeiden ja -varusteiden maahantuoja ja vähittäismyyjä.

  TiliLappi TiliLappi – se erilainen tilitoimisto. TiliLapissa sinua palvellaan sydämellä ja vahvalla ammattitaidolla.

Toolmax Finland Toolmax palvelee kaikissa työvälineiden, suojainten ja kiinnitystarvikkeiden hankinnassa.

twic TWiC Helsinki TWIC Helsinki palvelee suomalaista yrityskenttää tarjoamalla vaate- ja tuotesuunnittelua, tuotannon sekä erilaiset verkkokaupparatkaisut.

tkp TKP Työkalupalvelu Työkalupalvelu-Toolservice Grönblom Oy tuo maahan, varastoi ja myy metalli- ja konepajateollisuuden tarvitsemia työkaluja ja tarvikkeita.

VESANTTI Vesantti Vesantti Oy on vuonna 1991 perustettu elintarviketeollisuutta palveleva tuontiyritys jonka tarjonta koostuu koneista, mauste- ja lisäaineseoksista sekä erilaisista tarvikkeista ja –materiaaleista.

vipmek Vipmek Vipmek Oy:n ydinliiketoiminta perustuu kiinnitysteknisten ratkaisujen toimittamiseen. Vipmek toimii maahantuojana kiinnitystarvikkeille sekä ammattirakentajan käyttämille koneille ja laitteille.

visiomedi VisioMedi VisioMediltä löytyy hyviä vaihtoehtoja sairaalan, lääkärikeskuksen, hoivakodin tai vaikkapa palvelutalon kiintokalustetarpeisiin. VisioMedi toimittaa tarvittavat tuotteet henkilökunnan taukotiloista aina leikkaussaleihin asti.

vohek Vohek Vohek Oy valmistaa työmaapää- ja alakeskuksia sekä teollisuuden pistorasiakeskuksia vaativiin käyttökohteisiin.

walki Walki Medical Walki Medical Oy myy ja markkinoi sairaalatarvikkeita- ja laboratoriotuotteita terveydenhoidon tarpeisiin.