8 vinkkiä tehokkaampaan Pupesoft käyttöön

//8 vinkkiä tehokkaampaan Pupesoft käyttöön

8 vinkkiä tehokkaampaan Pupesoft käyttöön

Pupesoft on tehokas toiminnanohjausjärjestelmä, joka toimii omassa internet-selaimessasi. Sen lisäksi, että voit käyttää järjestelmäämme missä tahansa, voit myös hyödyntää selaimesi parhaita käyttötapoja tehostaaksesi Pupesoftin käyttöä.

Esittelemme seuraavaksi 8 tehovinkkiä, joiden avulla nopeutat Pupesoft-järjestelmän käyttöä merkittävästi. Huomaathan, että mikäli olet Mac-käyttäjä, korvaa vinkeissä esiintyvät ’CTRL’-painallukset näppäimistösi Omena/cmd-painikkeella.

1. Ajantasalla oleva internet-selain

Koska Pupesoft on selainpohjainen järjestelmä, on tärkeä, että käytössäsi on moderni internet-selain. Suosittelemme, että käytät viimeisimpiä Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari-selaimia. Myös uusin versio Internet Explorer (12) versio soveltuu oikein hyvin. Mikäli haluat päivittää selaimesi uudempaan versioon, voit tehdä sen seuraavien linkkien kautta:

2. Tietojen ja kenttien löytäminen nopeasti

Haluatko löytää tuotteen, asiakkaan tai vaikkapa jonkin tietyn kentän nopeasti ruudulta? Pupesoftin ruudulla voi näkymästä riippuen olla paljonkin dataa ja oikean kentän etsiminen selaamalla voi olla hieman työlästä. Selaimen omalla haulla löydät tarvitsemasi kentän nopeasti ja helposti.

Paina näppäimistöstäsi yhtäaikaa ’CTRL’ ja ’F’ avataksesi selaimen hakukentän. Kirjoita osa etsimäsi kentän nimestä ja klikkaa ’Enter’. Siirtyäksesi seuraavaan hakutulokseen, klikkaa ’CTRL’ + ’G’ tai vastaavasti edelliseen ’CTRL’ + ’SHIFT’ + ’G’.

find-fast

3. Kenttien välillä liikkuminen

Mitä paremmin pystyt hyödyntämään näppäimistöäsi ja pikatoimintoja hiiren sijaan, sitä tehokkaammin käytät sovelluksia.

Lähekkäin olevien kenttien välillä liikkumiseen kannattaa käyttää ’tabulaattori’ eli sarkain-painiketta. Tabulaattorin painallus siirtyy aina seuraavaan aktiiviseen kenttään. Vastaavasti ’SHIFT’ + Tabulaattori siirtyy edelliseen kenttään.

4. Tietojen ja muutosten tallentaminen

Säästät runsaasti aikaa, mikäli pystyt välttämään sivun rullaamista ja hiirellä ’Tallenna” -painikkeiden klikkaamista. Tietojen ja muutosten tallentamiseen esimerkiksi tuotteet tai asiakkaat sivulla, riittää että tehtyäsi muutokset ja kursorin ollessa aktiivisena kentässä, painat vain ’Enter’ -painiketta.

5. Pupesoft ohjelmat eri välilehdillä

Voit käyttää internet-selaimessasi useita välilehtiä. Voit avata esimerkiksi omaan välilehteen asiakashaun, toiseen tuotekyselyn ja kolmanteen vaikkapa avoimet tilaukset. Klikkaat hiiren oikealla painikkeella ohjelmavalikosta haluamaasi ohjelmaa ja valitse ”Avaa uudella välilehdellä”. Näin voit hyppiä välilehtien välillä keskeyttämättä työnalla olevia tehtäviäsi.

Voit myös avata kokonaan uuden Pupesoft-ruudun, joka sisältää myös päävalikon, toiseen välilehteen klikkaamalla hiiren oikealla painikkeella vasemmasta ylänurkasta yrityksesi logoa ja valitsemalla ”Avaa uudessa välilehdessä”.

tabs

6. Sivun vierittäminen ilman hiirtä

Työskentelet nopeammin mikäli sinun ei tarvitse tietojen täytön yhteydessä siirtää kättäsi hiirelle. Voit rullata eli skrollata sivuasi näppäimistösi ’ylös’ / ’alas’ nuolinäppäimillä sekä ’Page up’ ja ’Page down’ -painikkeilla.

Mikäli sivun skrollaaminen näppäimistöllä tuntuu vieraalta, käytä hiiren rullaa tai kannettavan tietokoneen kosketuslevyä vierittämiseen. Vältä sivun vierittämistä selaimen vierityspalkin avulla.

7. Palaaminen takaisin edelliselle sivulle

Pupesoft-järjestelmässä on rajoitteita selaimen ”Takaisin” -painikkeen suhteen. Mikäli haluat palata takaisin, käytä näppäimistösi ”Backspace” / ”Pyyhi” / ”Askelpalautin” -painiketta. Painallus lataa edellisen sivun mikäli se on mahdollista kyseisessä ohjelmassa.

8. Lisää työtilaa zoomaamalla

Tarvitseko lisää työpöytätilaa tai haluatko nähdä jonkin tekstin tarkemmin. Voit käyttää tähän selaimen zoomaus -toimintoa. Zoomaat kauemmaksi painamalla ’CTRL’ ja ’’ painikkeita yhtäaikaa. Toista zoomataksesi kauemmaksi. Lähemmäksi zoomaat painamalla ’CTRL’ ja ’+’ -painikkeita yhtäaikaa.

Katso Pupesoftin tehokas käyttö-webinaarimme

Käsittelimme hetki sitten vastaavaa aihetta webinaarissamme: Pupesoftin tehokas käyttö. Webinaarissa paneuduimme myös Pupesoft-käyttöliittymän kustomointimahdollisuuksiin sekä tehovalikkoon ja piilottimiin. Voit katsoa webinaaritallenteen ilmaiseksi täältä: Pupesoftin tehokas käyttö

By | 2017-02-06T09:18:10+00:00 19. tammikuun 2016|Kirjoitukset|Kommentit pois päältä artikkelissa 8 vinkkiä tehokkaampaan Pupesoft käyttöön

About the Author: